Това е политически акт - резултат от насажданата през годините

...
Това е политически акт - резултат от насажданата през годините
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки:Политиката в Македония е антибългарска

Това е политически акт - резултат от насажданата през годините ненавист против българите. Този път би трябвало да наложим несъгласие на Македония за Европейски Съюз. Не може да нападаш хора, тъй като се дефинират като българи, не може да нападаш хора, тъй като са българи. Това разяснява в ефира на Nova News евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки във връзка пребития в Охрид македонец с българско съзнание Християн Пендиков.

,,В Македония се атакуват, наскърбяват и пребиват българи, единствено тъй като са българи. Това е нацизъм, фашизъм, болшевизъм. Политиката в Македония е антибългарска. Властите там са двуличници и лицемери. Правят всичко допустимо българите да бъдат втора ръка``, разяснява Джамбазки.

Евродепутатът изрече своите благодарности на служебното държавно управление за съответната реакция и изпращането на аероплан, който да прибере Пендиков, само че разкритикува остро българските партии, които по думите му са индиректно отговорни за случилото се, защото са се подмазвали и коленичили на западняците, с цел да им се харесат.

Трябва да се защитят българите в Македония и аз ще направя каквото е по силите ми и каквото би трябвало, предизвести той.

По тематиката с Nexo Джамбазки уточни, че абсурдът е отекнал много мощно в Брюксел. Според него е належащо да има национална регулация във връзка с криптовалутите, с цел да е несъмнено, че няма да се перат пари от незаконна активност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР