Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Станислав Стоянов

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Станислав Стоянов
Коментари Харесай

Станислав Стоянов: Искаме българският дневен ред да има чуваемост в ЕП

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Станислав Стоянов сподели, че най-хубавата идея, която са отстояли е, че за първи път от 35 година се появи една партия, която отстоява своите правила и не позволява. „ Всяка борба е значима сама по себе си, всеки инструмент предлага разнообразни решения на разнообразни проблеми. Аз взех решение да избера европейското занятие. Поставили сме си високи цели в Брюксел. Трябва да покажем, че българските евродепутати могат да работят ".

Искаме българският дневен ред да има чуваемост в Екологичен потенциал, изясни Стоянов. „ Например тематиката със зелената договорка, проблеми има и в земеделието. България би трябвало да получи дерогация и българските ТЕЦ-ове би трябвало да останат отворени. България не трябва да губи своята енергийна самостоятелност. Декарбонизацията би трябвало да се прави интелигентно, нашите сътрудници, Съединени американски щати също би трябвало да я съблюдават другояче няма смисъл от нея ".

По тематиката с РСМ Стоянов сподели, че няма да се вършат никакви отстъпки във връзка с българския интерес. „ Българският интерес ще бъде отстояван. Ако РСМ желае да се интегрира в европейските институции би трябвало да разбере, че българската дума тежи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР