Не искам Европа да се превръща в пространство без свобода.

...
Не искам Европа да се превръща в пространство без свобода.
Коментари Харесай

Петър Волгин: Фицо е от малкото политически лидери в Европа, осмеляващ се да говори и да действа в разрез на това, което му казват от Брюксел

Не желая Европа да се трансформира в пространство без независимост. Това сподели BTV „ Тази заран " претендентът за евродепутат Петър Волгин, повдигнат от партия „ Възраждане ".

Европа се плъзга все по-неотклонно в тресавището на непоносимостта. Тази наклонност я гледаме от няколко години, само че след атентата против Робърт Фицо тя стана изключително очевидно. Той е от дребното политически водачи в Европа, осмеляващ се да приказва и да работи в прорез на това, което му споделят от Брюксел. Той сподели, че мирът е на първо място, че няма да приема повече мигранти, както и че няма да изпрати нито един патрон в Украйна, уточни той.

Петър Волгин уточни, че желае да промени някои неща, които се отнасят за България. Той уточни, че ще стартира с желанието на някои от огромните европейски страни да наложат квалифицирано болшинство при взимането на значими решения. Според него в случай че това стане, България ще загуби един от дребното лостове на въздействие, които има сега.

Второто значимо нещо е да се работи за предоговарянето на преди малко признатия Пакт за миграция. Той беше признат оня ден и единствено три страни гласоподаваха против него, като три други се въздържаха. България обаче беше съгласна с него. този пакт обаче ще направи по този начин, че в България да има ужасно доста мигранти, уточни още Петър Волгин.

Третото значимо нещо съгласно него е запазването на работните места на хората във въглищните централи. Според него не трябва да влизат в действие наредбите на така наречен Зелена договорка, „ която се оказа, че не е това, което ни показват ".

Четвъртото, което визира всички, в това число България, е отменянето на така наречен Европейски акт за независимост на медиите, тъй като той е всичко друго, само че не и независимост. Той планува основаването на нещо като ръб - управително тяло. В него ще влязат представители на някои страни. Те ще наблюдават медиите в цяла Европа и ще споделят къде има дезинформация, сподели още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР