Това е обща кандидатура на политически партии, които в момента

...
Това е обща кандидатура на политически партии, които в момента
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Васил Терзиев има способността да обединява

" Това е обща кандидатура на политически партии, които сега ръководят, и една нова политическа мощ. Това единствено по себе си е ужасно достижение, тъй като партиите очевидно са подхванали нов метод, и означава, че този претендент има качествата да сплотява.

 

Целта е да сплоти и гласоподавателите ", съобщи Малинов.

 

Това разяснява специалистът във връзка кандидатурата на бизнесмена Васил Терзиев за столичен градоначалник, издигната от " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София ", подкрепена и от " Екипът на София ".

 

" Неговото минало за мен не е проблематично. Задачата му обаче е да се оправи с този проблем, тъй като измежду " синята " общественост в София този въпрос е значим. Той към този момент се извини, само че следват още доста стъпки.

 

Има доста неща за възстановяване в тази посока. В последна сметка изборът ще е дали софиянецът желае промени, дали желае представител на статуквото или нов човек. Накрая изборът ще бъде банален. Всеки жител на София би трябвало да се запита удовлетворен ли е от ръководството на ГЕРБ и в случай че не, да се запита кой е най-подходящият от новите претенденти ", уточни политологът.

 

Той посочи и клопките пред сглобката на държавното управление. " На пръв взор това е държавно управление, което ежедневно се изправя пред проблеми. Но това е единствено на пръв взор. Буквално политическия ни живот беше сакат преди този момент държавно управление, имам поради служебните кабинети на президента. Трябва да приемем, че това е единственото допустимо държавно управление. То има явен дневен ред, най-малко до ротацията ".

 

Според него, в случай че това държавно управление стартира да реализира своите цели, да даде непоклатимост, гласоподавателите ще схванат, че си е коствало.

 

Малинов посочи, че измененията не се случват бързо. Конституцията не се трансформира бързо, даже би било рисково, посочи той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР