„Това е не само най-социалният бюджет на държавата от 30

...
„Това е не само най-социалният бюджет на държавата от 30
Коментари Харесай

Бюджетът е по-социален от този при Станишев, Борисов и Орешарски, смятат от БСП


„ Това е освен най-социалният бюджет на страната от 30 години насам. Той обръща внимание на всеки в тази рецесия. “ Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов при представянето на Бюджет 2022г. в Перник пред регионалния съвет на левицата, регионалните ръководители на партията, градския ръководител и кметове от общината, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Държавата към този момент ще е позитивен фактор в живота на хората. В него са отразени борбите на Българска социалистическа партия в последните години - от безплатните детски градини до актуализацията на пенсиите - всички тези тематики, които Българска социалистическа партия от 2016 година слага непрестанно “, сподели още социалистът.

Пред присъстващите Симов уточни и част от целите на левицата, които са отразени и в бюджета, като увеличение на минималната работна заплата от 650 лева на 710 лева и нарастване на размера на компенсацията за развъждане на дете до 2 година също 710 лева

По думите му Българска социалистическа партия вижда смисъла от своето присъединяване в ръководството в усилване на ролята на страната и по-конкретно на връщане на ролята на обществената страна. „ Вследствие на рецесиите, бедността и неравенствата се усилват. Нашата грижа са слабите, уязвимите и бедните. Подготвя се един от най-социалните бюджети в България “, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР