„Това е най-значимият момент в живота ми. Аз се нуждая

...
„Това е най-значимият момент в живота ми. Аз се нуждая
Коментари Харесай

Поп звездата Руслана: Моята родина се нуждае от помощ

„ Това е най-значимият миг в живота ми. Аз се нуждая от помощ, фамилията ми се нуждае, моите другари, моята татковина се нуждаят от помощ “, показа поп звездата Руслана пред bTV.

“Не се опасявам. Ние, украинците, в никакъв случай не се отхвърляме. Помните какъв брой време прекарах на Майдана. Руслана е войник”, съобщи победителката от „ Евровизия “ през 2004 година

От съображения за сигурност тя не разкрива точното място, където се намира сега. Знаем единствено, че е някъде в Западна Украйна.

Според певицата съветските военни извършват незаконни заповеди. Опитват се да окупират АЕЦ Чернобил, а това е опасност за целия свят и никой не знае каква ще е идната стъпка на Путин.

„ Всички международни водачи се сплотиха за Украйна, само че моят зов не е за военна помощ. Посланието ми е към елементарния човек, към моята аудитория. Вярвам в силата на обществените мрежи. Вярвам, че хората ще ни поддържат. Те са тези, които ще донесат промяната… Обичам вашата страна, имам доста другари в България. Луда съм по вашата фолклорна музика. Усещам сърцата ви и се надявам вие да усетите моето. Сега е моментът да спасим животите си. Трябва да бъдем дружно “, заключи Руслана.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР