Това е най-високият паметник в страната, грешно построен, от грешно

...
Това е най-високият паметник в страната, грешно построен, от грешно
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Не може да оставим Захарова да нарича българите варвари, думите й са заплаха към България,

Това е най-високият монумент в страната, неверно издигнат, от неверно държавно управление, в неверно време. Това ли ще демонстрираме на бъдещото потомство, запита Кисьов.
 
" В 21-ви век да оставим представителя на съветското външно министерство Мария Захарова да оставим да назовава българите варвари, откакто окупацията е безчовечие и още по-голямото, избиването в този момент на хора в Украйна, дано разберем кой е вандал и още по-голям хитлерист от Хитлер. Думите на Захарова задължават Външно министерство да извика съветския дипломат Елеонора Митрофанова да я попита по какъв начин може да се насочат закани към суверенна страна, тъй като това е очевидна опасност ", сподели дипломатът. 
 
Той посочи претекстовете за преместването на паметника – комунистическият режим беше разгласен за незаконен. " Най-големият лидер на комунистическия режим – Съюз на съветските социалистически републики, окупира България и ние построяваме монумент на окупатора. Тук не може да има тълкования. От кое са ни освободили? След като България застава на страната на Съюз на съветските социалистически републики, не е нужно да бъде нападана, да се влиза тук и да не приказваме какво е вършено и със фамилии, и с хора в България. Когато приказваме за история – историята е центъра на София и Княжеска градина. Мемориалът може да се съхранява в музей ", сподели Кисьов.
 
Според него е добре там да остане градина, може да има под земята монумент, ледена пързалка.
 
За обстановката в Столичния общински съвет той сподели, че е необичайно целият съвет да зависи от решението на един човек да не си отдръпна кандидатурата, да няма воля на новоизбрания кмет да потърси съидейници и болшинство. Борис Бонев самичък си подля вода като сподели, че не желае да търси поддръжка от ГЕРБ.
 
" Мисля че Бонев би трябвало да се откаже от кандидатурата си и да изберат ръководител от някоя от дребните групи, не може да ръководят София без ГЕРБ-СДС. София няма да има новогодишен концерт, София е тъмна ", сподели Кисьов.
 
За частичната покана за Шенген първият основен договарящ на България с Европейски Съюз сподели, че в случай че няма дата за пълноправно – и сухопътно влизане на страната ни в този съюз, е по-добре да не го одобряваме.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР