Това е метод на управление на държавата, с който ние

...
Това е метод на управление на държавата, с който ние
Коментари Харесай

Асен Василев: Може администрацията да бъде принуждавана да гласува по определен начин

" Това е способ на ръководство на страната, с който ние сме надълбоко несъгласни ", добави някогашният финансов министър. " Голяма част от проблемите са резултат от неефективното ръководство на администрацията ", считат синдикатите на срещата сред тях и представители на " Продължаваме Промяната ". " В администрацията работят хора и би трябвало те да бъдат оценени ", е тяхното мнение по отношение на възможни съкращения на щата в администрацията.

 

Синдикатите не поддържат обществената политика освен на служебното, само че и на предходното, постоянно държавно управление. Това стана ясно от изявлението на Ваня Григорова от КТ " Подкрепа " на среща сред синдикати и част от ръковорството на Политическа партия " Продължаваме Промяната ". 

 

" Ние сме срещу да има необлагаем най-малко. Той има смисъл единствено при прогресивно облагане ", е мнението на Асен Василев по отношение на настояването на синдикатите за необлагаем най-малко.

 

" Данъчната система в България има ретрограден темперамент. Един човек на минимална заплата (МРЗ) поема по-гляма данъчна тежест от един човек със заплата от 10 000 лв. ", дадоха отговор от страна на синдиактите и прибавиха, че Дейвид Карт е взел Нобелова премия, тъй като е потвърдил, че повдигането на МРЗ не води до банкрутиране на бизнеси.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР