Това е меморандум на позора. Партиите, които щяха да изчегъртват

...
Това е меморандум на позора. Партиите, които щяха да изчегъртват
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Корнелия Нинова: Това е меморандум на позора

Това е меморандум на позора. Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, арестуваха Борисов, щяха да сменят модела на ръководство, в този момент оферират същия модел и на Борисов 50% от страната. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

На второ място този меморандум е признание, че тази сглобка съществува само, с цел да си поделя постове.

„ Единствено Българска социалистическа партия работи институционално и подадохме тъжба до Комисия за защита на конкуренцията за разглеждане на обстановката с мобилните оператори “, добави още Корнелия Нинова.

 

SafeNews припомня, че по-рано в изявление Кирил Петков съобщи, че ПП-ДБ към момента няма противоположна връзка от ГЕРБ-СДС за оферти меморандум за ръководство. Ние споделяме следното – 3/4 от властта не е в Народното събрание и държавното управление. Цената на тока зависи повече от КЕВР, цената на мобилните ви телефони – от Комисия за защита на конкуренцията. Какво ви се случва в банката и какви лихви имате, и какви заеми взимате, зависи от КФН. Какво се случва в малките екрани зависи от Съвет за електронни медии и КРС. Ние споделяме по този начин на ГЕРБ – с цел да продължим дружно, с цел да има смисъл, би трябвало да променяме тези регулатори, от които хората чакат да се случи нещо по-добре. Искаме всички назначения да минат през сложна и транспарантна процедура и никой да няма надзор над тях. Важно е никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предопредели решението ”, сподели Петков.
„ Нашето предложение към ГЕРБ е: Хора, продължете да вървите с нас. Да създадем по този начин, че да не се тормозим за какво сме си свършили работата. Когато ме избраха за министър председател, същият ден се качи цената на тока. Защо? Защото цената на тока не зависи от министър-председателя, а от КЕВР. Задачата е никой политик да не може да им повлияе ”, акцентира Петков.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР