Това е история на едно обикновено момиче, което започва да

...
Това е история на едно обикновено момиче, което започва да
Коментари Харесай

Тя се казва Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)

Това е история на едно нормално момиче, което стартира да се снима от тригодишна. Кристина Пименова – десетгодишно дете, наричано „ най-красивото момиче в света “, подписа контракт с влиятелната организация LA Models. За задачата роденото в Русия момиче се мести да живее в американския град Лос Анджелис от съветската столица Москва.

Кристина, която е модел от тригодишна възраст, има повече от два милиона почитатели във Facebook и над един милион в Инстаграм. Акаунтите в обществените мрежи се ръководят от майка й. Майка й се занимава с професионалните й задължения и нейните връзки с фенове и медии, татко й е Руслан Пименов, 33-годишен пенсиониран футболист, който игра за Русия в Мондиал 2002, написа profit.bg. Кристина носи доста малко грим в нейните професионални фотоси, само че все пак родителите й са атакувани от хиляди хора по света, че трансформират щерка си в полов обект. Красотата е нереална характерност, нереална категория, която отразява хармоничното комбиниране на обособените черти и детайли в даден обект, тъй че да се получи чувство за съвършенство, задоволство, приятност и наслаждение както за очите, по този начин и за мозъка.

 Тя се споделя Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)  Тя се споделя Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)  Тя се споделя Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)  Тя се споделя Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)  Тя се споделя Кристина Пименова на 10 години и е най-красивото момиче в света (СНИМКИ)

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР