Това е един сектор, който продължава да работи на пълни

...
Това е един сектор, който продължава да работи на пълни
Коментари Харесай

Борисов инспектира АМ Тракия: Господ ни е пазил някой мост да не се срути! Сега ще ги оправим

Това е един бранш, който продължава да работи на цялостни обороти, да цялостни хазната. Използваме времето, когато придвижването е по-малко да отремонтираме и останалите мостове по автомагистралите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на ремонта на автомагистрала " Тракия ".  На аутобана той спря, с цел да беседва с служащи, строящи виадуктите. Премиерът честити Цветница и ги попита по какъв начин са. Как върви левент работата. Здраво? - попита министър председателят един служащ. Сега всичко е съвършено, отговори му той.  Кога ще свършим тия три моста, попита още Борисов. Надявам се 24 май да не сме тука, чу той в отговор. " И аз се надявам на 24 май всички хотели и заведения за хранене да са цялостни, по морето,по планините. Работите, неделя и събота. на макс ", сподели още министър председателят.

Премиерът с задоволство откри, че всички служащи носят защитни маски и съблюдават наложените ограничения. Той също научи, че няма никакво закъснение на заплатите. " Важното е всичко да работи, с цел да не спрем постъпленията в бюджета. Защото всички споделят: " Дайте пари! ", а то все отнякъде би трябвало да влезе ", съобщи още той. Искам да видят хората по какво са карали хората десетилетия наред и по какъв начин Господ ни е пазил по мостовете на автомагистрала Тракия, акцентира Борисов. 

" Където може на всички места отпускат, с цел да се работи. От Момчилград, Сунгурларе, Ветрен - всички хранят фамилии.  И като мине тая гнусота - пет нови моста огромни. Хем си оказваме помощ с времето, хем си оказваме помощ да не отиват на борсата, ние да им плащаме. Я сметни да са на борсата. Троен резултат имаме.  Мисля, че две седмици доста е значимо да устискаме. Да им спасим живота и здравето на хората. И да се подготвим за по-късно.  Ако всичко мине до 24 май - 1 юни, да се отпусне малко. На всички други лотове се работи. Да чукна на дърво, съблюдават ограничения на сигурност. До в този момент нямаме огнища. Дай боже да е по този начин и отсега нататък, тъй като от доста райони са служащите ", сподели още министър председателят.  

На доста от тия хора дамите им не работят. На тяхната заплата чакат, добави Борисов.   

" Всичко е остаряло, изгнило. Излива се нов бетон, нови колони. За да може летния сезон всичко да е наред. Виждате какво значи главен ремонт. Буквално е махнат ", разяснява министър председателят ремонта на мостовете. 

Бойко Борисов заяви също, че Австрия е одобрила друга българска компания за произвеждане на защитни дрехи. 

Според щаба към днешна дата към този момент са обезпечени медикаменти за лекуване на COVID-19. Твърдото съблюдаване на ограниченията - това е, добави той. 

" Като стане подготвен, хората ще си мислят, че по този начин е било. Искам хората да видят по какъв начин Господ ни е пазил по време на земетресенията. Виждате ли по какъв начин в Италия падат мостове. Нека да запомнят по какъв начин е изглеждала Тракия и какво вършим сега ".







 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР