Това е чудовищен акт. Съчувствам на Иван Гешев, на семейството

...
Това е чудовищен акт. Съчувствам на Иван Гешев, на семейството
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това е чудовищен акт, съчувствам на Иван Гешев

„ Това е колосален акт. Съчувствам на Иван Гешев, на фамилията му “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите.

„ Атентат против който и да е човек е злокобно нещо, изключително с гърмеж. Аз бях пострадал. Това е акт, който заплашва живота на основния прокурор и фамилията му, само че може да заплаши и всеки инцидентен човек “, добави Борисов.

Той акцентира, че партията осъжда този акт с „ цялата мощ, която имат “.

„ Това е грозно събитие, този атентат влачи неприятни последствия за България “, сподели още водачът на ГЕРБ.

По думите му това събитие окуражи още повече депутатите в Народното събрание да довършат правната промяна.

Проектокабинетът на ПП-ДБ

„ В този проектокабинет има няколко фигури, за които не мога да кажа нищо неприятно. Но са объркали времето, народът сподели ясно и тъкмо – те не могат да ръководят сами “, сподели Борисов във връзка показания вид за кабинет от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

„ Това е партиен кабинет, откакто Денков и Василев вземат участие в него. Ако в шаблона се намерят места за наши специалисти като министри, може да се случи “, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Поздравявам Кирил Петков, че не е в кабинета. Но единствено Асен Василев в случай че са го пуснали – или е огромно доверие, или е огромен капан. Основните упреци бяха към Асен Василев. Единственият другар на Василев сега се споделя Бойко Борисов “, разяснява той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР