Това е било решено на съвещание в Столичната дирекция на

...
Това е било решено на съвещание в Столичната дирекция на
Коментари Харесай

Военни командоси и отряд ”Кобра” търсят Росен Ангелов

Това е било решено на заседание в Столичната дирекция на полицията тази заран, заяви " 24 часа ".

Гранична полиция пък ще даде свои високопроходими джипове. На съвещанието са взели участие министър председателят Бойко Борисов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, началникът на защитата ген. Андрей Боцев и екипът, който проверява шесторното ликвидиране от Нови Искър.

56-годишният Росен Ангелов бе разгласен за общодържавно търсене нощес, като главен обвинен за жестокото закононарушение. Снощи полицията е разкрила къща във вилната зона на село Луково, в която евентуално се е крил обвиненият. Кметът на Луково Румен Колев описа, че в къщата е открита храна, включен компютър и е било топло, поради което се допуска, че някогашният пандизчия е съумял да избяга малко преди спецсилите да нахлуят в постройката.

В двора са открити следи от пукотевица. Росен се е целел в измайсторени от него цели - навързани на връв бутилки, съобщи Канал 3.

Районът е мъчно пристъпен, а профилът на търсения показвал, че е добре осведомен с терена и квалифициран да оцелее в планината, описаха участници в съвещанието.

В дефилето има над 300 къщи, които са необитаеми през зимата и Ангелов може да се укрива в тях. Засилва се и полицейското наличие във всички обитаеми места от дефилето, с цел да се подсигурява сигурността на хората, било решено още на съвещанието тази заран.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР