Това чудо“, трябвало да влезе в учебниците като не правете

...
Това чудо“, трябвало да влезе в учебниците като не правете
Коментари Харесай

„ПР-експертът“ от Младост – срам за цялата гилдия! Говорят за него с нескрито пренебрежение…


Това знамение “, трябвало да влезе в учебниците като „ не правете по този начин “, пишат в група на експертите

Възмущение от държанието на пиара на „ фризьорката “, който се гаври с ръководството на най-модерния и развъртян квартал в София, се лее в обществените мрежи. В профилирана група на ПР-ите в България във Facebook, гилдията приказва с наяве неуважение към „ сътрудника “, който изхвърли от редиците си още преди време.

„ Хора, потресена съм от държанието на един наш “колега “ (с извинение) и към този момент съм повече от уверена в правилността на изгонването му от тази група “, написа един от изявените родни пиари в послание към останалите в групата.

„ Петър Кърджилов, в ролята му на PR на злощастната младостка кметица (пак с извинение), се появи в предаването на Кошлуков “Още от деня” (БНТ) и спретна допустимо най-малоумната информационна реакция. Човекът разигра неповторимо театро – не искаше да сяда на “горещия стол”, до момента в който Каролев е в студиото.

След разиграване в жанр „ тука има – тука нема “, Каролев се реалокира на диванчето в профил, с цел да освободи пространство на господин комуникатора, а последният стартира да се лее главно посредством квалификации, само че без никаква обосновка. Прокурорите били “смешници “, Каролев бил „ олигарх “‘ и така нататък, и така нататък Честно ви споделям, потресена съм. Това знамение би трябвало да влезе в учебниците по PR, в раздел „ не правете по този начин вкъщи си “, написа експертът.

„ Нали може да не коментирам… “, написа друго познато лице в ПР-средите.

„ Чудех се аз това същата звезда от Българска академия на науките ли е? “, поприпомня си позорната история с махането на Кърджилов от Българска академия на науките трети.

Следват мнения като „ хахаха “, „ цялостен шок “ и „ Плача!! “. Някои от експертите описват, че за тях е било „ позор “ и „ тъга “ да гледат цирка, който „ пиарът на фризьорката “ спретна в студиото на Българска национална телевизия.

„ Какъвто клиентът, подобен и пиарът, аз в моя опит не съм срещала изключения “, гласи различен коментар под първичния пост.

„ Сега го виждам – беше ми смешно, към този момент е трагично. Той споделя „ напуснте студиото, с цел да седна аз “. Хора, човек, който се зове ПР експерт, споделя „ напуснете студиото, с цел да седна аз “. Кошмар “, разясняват в гилдията. И допълват:

„ Само за протокола: Каролев е гражданин на „ Младост “, гласоподавател, тъй че е в безспорното си право да разяснява казуса. Трябва ли да си работил за кметицата, с цел да си способен по тематиката? “

„ Чак почва да ми става мъчително за тая женица-кметица, по какъв начин пък не случи ни на медиатор, ни на ПР, ни на защитници… “, споделя в умозаключение различен пиар.

А в това време самият Кърджилов едва се впечатлява от отрицателния отклик, който провокира с дейностите си. След като през вчерашния ден разгласи Прокуратурата за „ смешници “, а доказателствата против Иванчева за „ изфабрикувани “, през днешния ден „ специалистът по спешен PR “, както самичък се дефинира, упрекна Българска национална телевизия в операция.

„ Само в обявата за Десислава Иванчева липсва видеото от присъединяване на Иван Гешев и други посетители в днешния „ Денят стартира “, а на всички останали видео има “, разгласи във Facebook Кърджилов.

„ Гешов мина през днешния ден всички национални малките екрани. Ще желаеме право на отговор “, написа още той и по всяка възможност към този момент звъни в редакциите, с цел да си подсигури нови медийни изяви.


Източник: bulgaria.utre.bg
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР