Това, че Спас Русев иска да закрие поста спортен директор,

...
Това, че Спас Русев иска да закрие поста спортен директор,
Коментари Харесай

Думам ти Боре, сещай се пътнико

Това, че Спас Русев желае да закрие поста състезателен шеф, може би е вест единствено за Даниел Боримиров, който от към седмица на процедура не е подобен в Левски. А в действителност притежателят го сподели напълно в прав текст на датата 28.10.2016 година. И за този интервал от време Даниел Боримиров в случай че не е схванал, че е пасажер, значи има нещо комплицирано. Това важеше и за предшественика му Станислав Ангелов, който пък най-после сподели, че нещо не била за него тази работа, а то се оказа, че напълно друга била работата на стадион " Раковски ".

 Снимка 279360
Източник:

Та още преди година и малко Спас Русев непосредствено си сподели, че търси треньор, който да си прави и директорската работа. Босът употребява термина " Българския Фъргюсън ". И защото Ангелов нямаше желание да бъде треньор, а явно и при Боримиров такива упоритости липсват, бе повече от ясно, че Русев ще държи този пост като щат в клуба до намирането на подобаващ треньор. Така че логичен се оказва, че от 27.01.2017, когато Борето бе назначен на този пост, той е бил стопроцентово заварено състояние.

 Левски отстранява длъжността
Левски отстранява длъжността " състезателен шеф ", основава нова и я поверява на Асен Букарев

Предлагат на Даниел Боримиров да стане скаут или част от ДЮШ

И в случай че на него не му е станало ясно, че е пасажер, когато Спас Русев с най-дебелия маркер му задраска концепцията за селекция от трима-четирима чужденци, а главната концепция е да се постановат лични фрагменти, значи Боримиров се е нуждаел от напомняне да си тръгне самичък. Дори по-късно, когато Спас Русев напълно публично си сподели, че самичък е избрал новия треньор и самичък е намерил и преговарял с множеството от новите футболисти, спортният шеф отново не се сети почтено да се отдръпна. Ами откакто го прескачат във вземането на съществени решения, които са негово обвързване, какво е търсил той на " Герена " и защо е получавал заплата. Да, обикновено е Боримиров да е ядосан. Чисто финансово той слиза от петцифрена месечна заплата на четирицифрена.

 Даниел Боримиров: Да управлявам школата или да се разделя с Левски - това са разновидностите пред мен
Даниел Боримиров: Да управлявам школата или да се разделя с Левски - това са разновидностите пред мен

" Решението да няма състезателен шеф е на Спас Русев "

Сега забавното е, че напълно публично Даниел Боримиров е един от едрите акционери в Левски наред със Спас Русев, Стоян Кръстев и концерн " Синя България ". И в случай че нещо реши да се прави на забавен по отношение на решението на Русев за закриване на поста му състезателен шеф, може да направи лека блъсканица. Но това надали ще се случи, тъй като е ясно на всички, че двуцифреното число % акции не са добити от него след заплащане, а са му трансферирани, с цел да се съблюдава точка от комерсиалния закон и да се избегне конфликт на ползи, тъй като Спас Русев има хем Левски, хем главния спонсор " Виваком ". Но това е една друга, доста дълга тематика.

С две думи - до момента Спас Русев няколко пъти споделяше - думам ти Боре, сещай се пътнико. И май прекомерно дълго отсрочи понижаването на Боримиров.

 Снимка 277612
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР