Това, че шарлатани управляват държавата го знаят всички. Това, че

...
Това, че шарлатани управляват държавата го знаят всички. Това, че
Коментари Харесай

Каракачанов с призив: Гласувайте срещу „сглобката“

Това, че шарлатани ръководят страната го знаят всички. Това, че се пробват да манипулират и лъжат, и мажат го знаят всички. От тях няма какво да чакаме повече. Въпросът е за какво от не престават да крепят тази „ сглобка “ в съдружничество с. ПП-ДБ в устрема си да са на власт са подготвени на всичко, даже и държавен прелом, и всяка минута ръководство с тях е съучастничество.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 361
Това написа във „ Facebook “ почетният ръководител на доктор Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Според него ПП-ДБ,, имат една цел. На изборите да си останете у дома. За да може с купения и корпоративния избор да наместят националната сглобка в общините, като не се срамят даже да употребяват мутри и силовите бригади на наркобароните, с цел да плашат хората, които желаят да си изберат естествен кмет, написа още Каракачанов.

Според него държанието на ръководещите към честните и честни гласоподаватели е неприемливо. Затова и приканва всеки, който милее за града и общината си, всеки, който счита, че редът и сигурността са единственият път напред, да поддържа тези претенденти по места, които не са част от сглобката ПП-ДБ и. Ако и в този момент се уплашим и не гласуваме срещу претендентите на сглобката, които до момента ни вършиха на маймуни, то от на следващия ден ще ни създадат плебеи, приключва Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР