Това, че са богати и известни, не ги прави перфектните

...
Това, че са богати и известни, не ги прави перфектните
Коментари Харесай

Актьорите, които не успяха да укротят децата си

Това, че са богати и известни, не ги прави съвършените родители. Редица известни персони, улисани в кариерата си, изпускат юздите на своите наследници. А по-късно им се постанова да берат позор пред целия свят поради техните изцепки. Ето и едни от най-ярките образци за сходни обстановки.

Джеки Чан

Любимият на мнозина екшън воин е известен със запаметяващото си присъединяване в десетки филми. Но през 2014г. името му се тиражираше в международните медии паралелно с това на сина му - Джейси Чан .

Младежът бе арестуван със 100 грама марихуана. Получи обвиняване за владеене и разпространяване на опиати, а по-късно и присъда от шест месеца . Тогава известният му татко съобщи изрично, че няма да прави опити да го избави от правораздаването, а ще го остави да си научи урока.

 Джейси Чан

Джейси Чан

Самият Джеки Чан бе в ролята на дипломат на Китай срещу дрогата. А наследникът му, който е прихванал актьорския му гений, очевидно не е съумял да наследи и разумността му.

Майкъл Дъглас

39-годишният Камерън Дъглас направи плахи опити да последва стъпките на известния си татко. Но вместо на аления килим, свърши в пандиза. Той нееднократно е арестуван за владеене и разпространяване на опиати.

А през 2010г. получи петгодишна присъда, откакто бе заловен да популяризира метаамфетамини наоколо до първокласен хотел в Манхатън, написа Ranker.

 Камерън Дъглас

Камерън Дъглас

Разбира се, изискванията в пандиза по никакъв начин не се понравиха на звездния правоприемник. Благодарение на юриста си, Камерън съумя да си издейства по-дълга присъда, само че в общежитие от затворнически вид. Той излезе на независимост при започване на годината и даде обещание да напише книга за живота си.

Робърт Дауни Джуниър

През 2014 година и неговият наследник бе арестуван за владеене за опиати. Но, за разлика от Чан, Дауни застана зад своя правоприемник . Индио Дауни отърва пандиза единствено поради славата на родителя си. Не можа да избяга обаче от клиниката за лекуване на наркомании.

Том Ханкс

Синът му Чет също има в биографията си не една и две срещи със закона, най-вече за владеене на опиати . Той също по този начин бе хванат да кара под въздействието на опиати. Въпреки битката със зависимостта си, синът на артиста продължи да взе участие във филми и сериали. А раждането на щерка му го стимулира да се откаже от дрогата.

 Чет Ханкс

Чет Ханкс

Лорънс Фишбърн

Ето и една непокорна щерка. И много палава. Монтана Фишбърн се трансформира в център на внимание преди осем години, снимайки се във филм за възрастни . И за момент не се засрами от постъпката си.

Дори в противен случай, изясни, че се е въодушевила от триумфа на Ким Кардашиян. Затова е решила да тръгне по нейните стъпки, като мине и през проявление на умения в леглото . Обаче не стигна по никакъв начин надалеч.

Никълъс Кейдж

Уестън Кейдж подписа брак в края на предишния месец и всички се надяват, че най-накрая се е кротнал . Но преди седем години името му влезе в престъпните летописи два пъти.

 Снимка 359187

И двата пъти синът на артиста бе задържан поради принуждение. Единият път върху тогавашната му половинка, а другият - върху персоналния му треньор. Миналата година Уестън също имаше среща със закона, само че се размина без наказване.

 Звезди разкриват свои остарели фотоси
Звезди разкриват свои остарели фотоси

Нова наклонност в обществените медии

Мартин Шийн

Безспорно Чарли Шийн е неприятното момче, което едва ли някой бис и поискал да бъде негов наследник . Безкрайни купони, алкохол, опиати, разхвърлян секс, самопризнание, че е ХИВ положителен. От всичко това на човек умерено могат да му побелеят косите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР