Това, че никой не е перфектен, е ясно на всеки

...
Това, че никой не е перфектен, е ясно на всеки
Коментари Харесай

На живо не е като с фотошоп: Джулиана Гани потресе с чудовищен целулит!

Това, че никой не е съвършен, е ясно на всеки приблизително образован човек от време оно... Знаят го и останалите, само че някои са затрупани с толкоз комплекси, че се мъчат да се изкарат съвършени в очите на другите. Какво по-лесно от това в наши дни, когато сме от дълго време към този момент в ерата на фотошопа и всички останали бюти технологии...

Е, разликата сред тях и действителността обаче е огромна и по тази причина не е добре да прекаляваме с първите, все някой и в миналото ще ни види и онлайн. Това се случи с Джулиана Гани по време на " Капките " нощес, когато тя изпълняваше парчето на Лейди Гага и беше барната в типичните за звездата нищожни дрешки.

В мига, в който Джулката се обърна и камерите уловиха гърба й и задните й елементи, доста от зрителките се ококориха. Джулиана сподели " забележителен " целулит по Д-то си и задната част на бедрата.

Макар да имаше мрежест чорапогащник, портокаловата кожа на Гани прозираше крепко и даде да се разбере, че тялото й въобще не е в приказната форма, която тя му дава доста старателно всякога - благодарение на фотошопа и изглаждането, несъмнено.

А и откакто се раздели с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулката очевидно се е измързелила и поотпуснала.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Илиян Найденов Джулиана Гани Джулката Капките фитнес Лейди Гага фитнес инструктор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР