Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер избягва няколко въпроса по

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер избягва няколко въпроса по
Коментари Харесай

Белият дом избягва въпроси относно реакцията на администрацията на колежа към анти-израелските протести в кампуси

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер заобикаля няколко въпроса по време на брифинг за пресата в понеделник, по отношение на отговорите на доста университети в Съединени американски щати, защото митингите против Израел, които от време на време се трансформират в принуждение, не престават да пламват.

Колежи от бряг до бряг, в това число доста учебни заведения от Бръшляновата лига като Колумбия, Йейл, Харвард и Penn са очевидци на траяли дни митинги в кампуси, като студенти упорстват техните учебни заведения да се отделят изцяло от Израел, защото броят на жертвите в Газа продължава да нараства.

Един кореспондент в понеделник попита Жан-Пиер дали президентът Байдън или някой различен в Белият дом е разговарял с управлението на Колумбийския университет и дали президентът е удовлетворен от метода, по който учебните админи се оправят със обстановката.

„ Президентът постоянно е бил явен, че макар че американците имат право да стачкуват спокойно... той застава изрично, изрично против всяка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР