Това беше голяма година за Рейчъл Зеглер, която изигра Мария

...
Това беше голяма година за Рейчъл Зеглер, която изигра Мария
Коментари Харесай

Звезда от Уестсайдска история не била поканена на Оскарите

Това беше огромна година за Рейчъл Зеглер, която изигра Мария в приветстваната версия на Стивън Спилбърг за „ Уестсайдска история”. Представете си, в случай че първият филм, в който сте взели участие, се трансформира в кандидат за огромни награди! Ето за какво беше подобен потрес, когато Зеглер разкри, че не е поканена на тазгодишната гала по връчването на Оскарите.

Зеглер показа новината в скорошен коментар в Инстаграм, отговаряйки на почитател, който я попита какво ще носи на Оскарите.



„ Не съм поканена по тази причина ще е спортни панталони и фланелата на гаджето ми “, написа тя. „ Не знам, пробвах всичко, само че наподобява не се случва “, добави тя във втори коментар.

„ Ще поддържам „ Уестсайдска история” от дивана си и ще се гордея с работата, която толкоз неуморно свършихме преди 3 години. Надявам се да се случи някакво знамение в последния миг и да мога да ознаменувам нашия филм персонално, само че хей, по този начин се случва от време на време, предполагам”.



„ Уестсайдска история” е номиниран за седем награди на тазгодишните Оскари - най-хубава операторска работа, най-хубав дизайн на костюми, най-хубав режисьор (за Спилбърг), най-хубав дизайн на продукция, най-хубав тон, най-хубава поддържаща актриса (за Ариана ДеБоз) и най-хубав филм.

Превод от " Ню Йорк пост "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР