Тото се подиграва с Любо Нейков. Комикът бил копие на

...
Тото се подиграва с Любо Нейков. Комикът бил копие на
Коментари Харесай

Тото се подигра брутално с Любо Нейков

Тото се подиграва с Любо Нейков. Комикът бил копие на Брендън Фрейзър във кино лентата " Китът ", " За мен това е чест ", отвърна комикът

Музикантът Тото от " Скандау " си направи смешка с артиста Любо Нейков, която доста от почитателите му одобриха за обидна.

След последните премиите " Оскар ", на които Брендън Фрейзър завоюва статуетката за най-хубава мъжка роля във кино лентата " Китът ", музикантът разгласява негова фотография, съпроводена с текст.

" Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, само че...сега е момента. "

Веднага огромна част от феновете на родния артист реагираха с гневни мнения.

" Сравнението е доста обидно. Да сравняваш хора на база килограми не е подходящо ", " Потресен от постъпката на Тото, който си направи смешка с Любо Нейков. За мен е дебела и безвкусна ", написа различен.

Наложи се Тото, който се изявява като водещ и на подкаст, да прецизира, че фотографията е смешка и не желае да обиди Нейков. Самият артист също не се противи от сравненията с огромния холивудски артист, написа " България Днес ".

" За мен е чест да ме оприличават на него. Гледал съм кино лентата, с който завоюва " Оскар " и ми хареса ", споделя продуцентът на " Комиците ".

Въпреки че не се забърка този път в пряк спор, в последните месеци Тото се прочу със серия от скандални изявления. Последното е при гостуването на Боби Турбото в неговия подкаст. Докато двамата беседват на разнообразни тематики, в един миг стигат до безконечното разделяне на татковина и страна и полезностите на всеки един българин, който е решил да заживее зад граница. Споменава се заминаването на Васил Василев-Зуека отвън граница и мнението на доста българи, че по този метод артистът е постъпил като изменник, който бяга от родината си. Явно обиден от тези мнения, Тото сподели следното: " И доста се нервирам, когато чувам някой път по какъв начин Ботев и Левски са се борили за нашата страна. Льохмани, Ботев и Левски са шесто потомство турци, тъй като те са родени 600 години откакто това тука е Турция. Те са шесто потомство жители на Турция. И тези хора обичат родината си, без да я има по граници ", избухна Тото. След това при гостуването си при него и самият Слави Трифонов беше шокиран, че Тото си разрешава да пие алкохол и да пуши, до момента в който има посетител в студиото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР