Тото, който влезе в Къщата на ВИП Брадър“ с амбициите

...
Тото, който влезе в Къщата на ВИП Брадър“ с амбициите
Коментари Харесай

Тото се сбогува с титлата "победител"! Изплува нова теория за победителя във "ВИП Брадър"

Тото, който влезе в Къщата на „ ВИП Брадър “ с упоритостите да завоюва шоуто, се провали поради нападателния си темперамент. Зрителите и продуцентите на шоуто са възмутени от рапъра и той най-вероятно ще се елементарни с почетния плакет „ Любима звезда на България “. Въпреки че се харесва на публиката в първите дни, музикантът с родно име Йонислав направи няколко жестоки гафа. След 30-я ден в предаването лъсна същинското му лице – на прозорлив шмекер и зависим на алкохола комплексар, написа secret.bg.
Тото изуми с маниакалното си его и високо самочувствие, без да има действителна визия за достиженията и гения си. Рапърът сподели и злобен манталитет и последователно се трансформира в по-млад клонинг на самозабравилия се началник Петров.

Пред феновете тези дни лъсна и фактът, че той въобще не е толкоз образован и грамотен, за колкото го показват – скаран е с правописа и граматиката, не знае даже какво честваме на 3 март.

Почти несъмнено е, че той няма да е победител на финала, макар армията си от фенове в невръстна възраст, написа седмичник. За сметка на това се видя, че продуцентите неистово стартират като победител Джулиана Гани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР