Тотален провал на вътрешния министър на Румен Радев - Бойко

...
Тотален провал на вътрешния министър на Румен Радев - Бойко
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Тотален провал на Бойко Рашков с мигрантите - центровете в Елхово и Любимец преливат, карат още фургони с пожарната

Тотален неуспех на вътрешния министър на Румен Радев - Бойко Рашков, в битката с незаконните мигранти, които влизат в у нас от Турция на големи тумби.

В затворените центрове за се откриват нови и нови спомагателни места, като за задачата с камиони на се доставят жилищни контейнери.

ПИК получи сигнал от жители, станали очевидци на транспортно-логистичната интервенция, провеждана от Министерство на вътрешните работи.

От над 10 дни ежедневно в посока и Любимец, камиони на пожараната, доставят преместваемите жилища, които да подслонят големите тълпи хванати незаконно минали границата ни.
свързани новини47350на 22.11.2021
Снимките, изпратени до медията ни, са от вторник на автомагистрала " Тракия " край село Трилистник.

Очевидно разкриването на спомагателните места в центровете се прави в опит да се отговори на големия миграционния напън, който се следи през последните месеци и в който ни вкараха Бойко Рашков и Румен Радев.

От Министерство на вътрешните работи до момента изясняват, че задачата на спомагателните контейнери е да се обезпечи по-голяма повърхност и сигурност според противоепидемичните правила както за настанените, по този начин и за личния състав на центровете.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР