ТОРОНТО (АП) — Уинипег Джетс придобиха Шон Монахан в сделка

...
ТОРОНТО (АП) — Уинипег Джетс придобиха Шон Монахан в сделка
Коментари Харесай

Уинипег Джетс придобиха центъра Шон Монахан в сделка с Монреал Канадиенс

ТОРОНТО (АП) — Уинипег Джетс получиха Шон Монахан в договорка в петък с Монреал Канадиенс, давайки един от най-хубавите кандидати за Купа Стенли в Запада Конферентна дълбочина в центъра за евентуален плейоф.

Уинипег изпрати избора си от първи кръг през 2024 година и условно трети кръг през 2027 година в Монреал за чакащия свободен сътрудник.

Придобиването на Монахан дава на Джетс първокласен един-два удара в средата, след Марк Шайфеле. С капитана Адам Лоури и Владислав Наместников, които към този момент са в листата, Джетс се стремят да имат центрове, с цел да се конкурират с всеки в НХЛ.

Това дава отговор на значима потребност, защото Джетс изпитваха компликации, откогато Шайфеле получи травма в долната част на тялото. След като бяха на върха в лигата в средата на януари, те изгубиха четири от шест мача без Шефиеле, чиято дата на завръщане е незнайна.

Въведете Монахан, 29-годишен деец от 760 постоянни сезона и плейофни игри за 11 сезона в лигата с Калгари и Монреал. Той има 35 точки в 49 мача...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР