Торино и Ювентус се изправят в 248-ото Дерби дела Моле“.

...
Торино и Ювентус се изправят в 248-ото Дерби дела Моле“.
Коментари Харесай

Торино посреща Ювентус в поредно издание на Дерби дела Моле

Торино и Ювентус се изправят в 248-ото „ Дерби каузи Моле “. Градското дерби на Торино е с начален час 19:00 и ще може да бъде следено директно в ефира на MAX Sport 3.

След мощния старт на акцията „ биковете “ са в серия от 4 следващи дуела без победа, всред които три загуби. Две от тези провали пристигнаха от два от най-силните отбори на Ботуша – Интер и Наполи.

Наставникът Иван Юрич няма кадрови проблеми и ще разчита на всичко най-хубаво в своя отбор, който все още е 10-и в класирането с 11 точки.

В лагера на Ювентус е надалеч по-интересно, в сравнение с при Торо. В последните часове медиите на Апенините разгласиха информацията, че въз основата в Континаса царува съществено недоразумение сред Алегри и неговия щаб от една страна и футболистите, като зад това недоразумение стоят куп аргументи. Самият ментор от Ливорно има премного проблеми със състава, от който отсъстват Матиа Де Шильо, Анхел Ди Мария и Пол Погба.

„ Старата дама “ загуби съвсем всички шансове да играе и през пролетта в Шампионска лига, откакто по-рано през седмицата загуби визитата си на Макаби Хайфа с 0:2.

В Серия А нещата не вървят доста по-гладко за „ бианконерите “, които имат едвам две точки повече от „ гранатите “ и са две позиции по-нагоре – Юве е с 13 пункта, на цели 10 от водача Наполи.

В последния кръг торинският гранд позволи загуба на „ Сан Сиро “ от Милан с 0:2 и в този момент сигурно няма да желае да загуби срещата със своя градски противник, което евентуално би било последната капка самообладание към Макс Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР