Топмоделката от Украйна Анна Дурицка, чийто Mercedes Wagon на стойност

...
Топмоделката от Украйна Анна Дурицка, чийто Mercedes Wagon на стойност
Коментари Харесай

Гаджето на Анна Дурицка разкри: Тя много плака за Мерцедеса! Имала си само колата от Украйна

Топмоделката от Украйна Анна Дурицка , чийто Mercedes Wagon на стойност 100 000 паунда бе арестуван от полицията в Годеч на 27 април, е плакала доста, откакто схванала за случилото се. Това описа приятелят й - индиецът Анкит Лав, който е карал скъпарското возило през територията на България.

„ Анна е изгубила всичките си приходи от работа като модел, както и парцелите, които притежаваше преди спора. Тя беше вложила в покупката на нов апартамент в Киев 5 дни преди нашествието. Сега няма нищо. Мерцедесът е единственият й актив “, изяснява Анкит пред индийския уебсайт J&К. По думите му 31-годишната Анна, която е известна у нас като последната държанка на убития през 2015 година съветски опозиционен водач Борис Немцов, е била доста смутена.

„ Тя живее в Лондон от няколко седмици. Дойде единствено с чифт дънки и пухкаво яке. Аз бях единственият човек, който тя познава в Лондон. Затова направих всичко допустимо да й оказа помощ “, споделя още Анкит. Индиецът, който е наследник на Бхим Сингх, създател и президент на „ Националната партия на пантерите на Джаму и Кашмир “, е управлявал автомобила на миската, който е с украински регистрационен номер „Картотека и архив" (служба в ПГУ) 4717 Наказателен кодекс, когато е бил спрян от патрул на Пътна полиция в годечкото село Гинци.

Анкит е пътувал към Видин, с цел да мине границата с Румъния и оттова да продължи към Обединеното кралство, написа „ Телеграф “.

„ Анна ме помоли да отида в България и да закарам назад нейния Mercedes G до Лондон. Той беше претрупан с  всичките и дизайнерски облекла и някои бижута. Това бяха единствените активи, които имаше след войната в Украйна и беше мощно загрижена за тях “, изяснява Анкит. По думите му задачата на Дурицка била да продаде скъпия автомобил в Лондон и по този начин да стартира нов живот в Обединеното кралство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР