Топлофикация - Перник започва от утре поетапно пускане на парното

...
Топлофикация - Перник започва от утре поетапно пускане на парното
Коментари Харесай

От утре пускат парното в Перник

" Топлофикация - Перник " стартира от на следващия ден поетапно стартиране на парното отопление, оповестиха от сдружението. Най-напред топлината ще доближи до детски градини, учебни заведения и здравни заведения, на идващ стадий ще бъдат захранени публичните и икономически здания, най-после и жилищата. Процесът ще завърши за няколко дни.

От топлофикационното сдружение припомнят, че при стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на оптималната степен. Това е неотложно за дейно обезвъздушаване на отоплителните тела, което подсигурява безпрепятственото им стопляне.

Топлината на перничани е обезпечена през зимата съгласно изпълнителния шеф. Предприятието разполага с въглища на склад за месец и половина работа на топлоцентралата без никакви доставки. В Топлоелектрическата централа " Република " се горят най-вече локален кюмюр и обогатени лигнитни въглища от Западномаришкия басейн. 

От сдружението се надяват на безавариен отоплителен сезон след направената солидна профилактика на оборудванията през лятото.

Над 20 хиляди са клиентите на " Топлофикация " в Перник, разяснява Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР