Топготвачката Божана Кацарова, извоювала си първото място в третия Мастър

...
Топготвачката Божана Кацарова, извоювала си първото място в третия Мастър
Коментари Харесай

Готвачката Божана Кацарова заряза гаджето

Топготвачката Божана Кацарова, извоювала си първото място в третия „ Мастър началник “, още веднъж е в клуба на необвързаните дами, разбра „ Галерия ”. От месеци насам тя и тайнственият чужденец, който се показва в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разграничени.

Това подсказва и фактът, че двамата към този момент не се следват в обществените мрежи , където по-рано споделяха общи фрагменти, запечатали споделените им моменти на благополучие. Всъщност любопитна детайлност е, че в страницата на американеца няма нито един фотос - т.е. той се е погрижил да ги отстрани в точния момент.

В светските среди се шушука, че двамата са прекратили връзки, само че за жалост не са съумели да запазят положителния звук между тях. Зли езици разясняват, че разлъката се е случила още по- надалеч във времето, а честите визити на Божана, която до неотдавна живееше зад граница, се дължат на неналичието на сътрудник.

Малцина обаче подозират, че в лудата конкуренция за първото място в „ Сървайвър ” готвачката ще попадне в кръг от красиви мъже и то в миг след разлъка . Няколко седмици преди да заминат за Доминикана, Божана и посочените за победа участници са се срещнали. Според почитателите на формата Кацарова, която е била част и от „ ВИП Брадър ", към този момент играе в коалиция. Сигурна е, че ще доближи до челните позиции в надпреварата. „ Мен най-вече ме стимулира, когато някой каже: „ Това няма да стане " или обичаното ми „ никакъв късмет ". Един другар ми сподели преди години: „ Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш недооценен, това просто дава спомагателна мотивация и прави триумфа още по-сладък! “, разяснява по-рано.

Преди упоритостта за огромната премия от 100 000 лева готвачката има намерение да се забавлява. От години насам тя известна като звезда, която обича шумните купони, алкохола и танците . В профилите й постоянно могат да бъдат видяни фотоси или видеа от щури и безпаметни вечери, останали обаче безценен спомен в другояче пъстрия й живот.

Срещу десетте известни персони, които ще бъдат част от племето „ Известни ”, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „ Воини “. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, стилният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от дамите - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистката Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР