Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството

...
Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството
Коментари Харесай

Мегз показа семейството си. Вижте кой е в него СНИМКА

Топ дизайнерката Мегз разчувства почитателите си със фотография на фамилията си. Красавицата е безапелационна, че околните ѝ са най-важното нещо в живота ѝ и че по мъчителния метод е научила, че парите не могат да ти купят обич и благополучие.

Дизайнерката за пръв път описа, че е от разграничено семейство: “ поради пари, несъмнено... За да може да имаме сякаш всичко - в действителност нямахме най-важното - просто да бъдем дружно. Може би тук си обяснявате и за какво изкарването на пари е толкоз мощно заложено в характера ми. Защото още от дете си повтарях всеки божи ден, че в случай че имам доста, доста, доста пари фамилията ми ще може да е дружно и баща няма “да живее в телефонната слушалка ”.

Това изяснява доста от свръх амбициозния темперамент на хубавицата. Близки до нея разясняват, че още от дете се е стремяла към водачество, власт и пари, с цел да може сама да дефинира ориста си и когато един ден сътвори лично семейство - то да не бъде разделяно поради изкарването на пари и да може да живее щастливо дружно.

Тези откровения умилиха почитателите и доста от тях споделиха, че в този момент за пръв път си изясняват силата и крайностите в характера на Каканашева и че и симпатизират все по-силно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР