Топ дизайнерката Мегз не продължи дълго траура по изчезналият си

...
Топ дизайнерката Мегз не продължи дълго траура по изчезналият си
Коментари Харесай

МЕГЗ подкара Мерцедес за 450 бона

Топ дизайнерката Мегз не продължи дълго траура по изчезналият си джип Мерцедес G клас и яхна мощен звяр за близо половин милион.

Каканашева по този начин и не даде публично изказване по тематиката. Но нямаше по какъв начин да не бъде видяно, че на последните си фотоси и къси сторита Мегз към този момент театралничи в чисто нов тузарски Мерцедес с бял кожен салон. Колата най-вероятно не е закупена персонално от хубавицата, а ѝ е подарък от новия ѝ мъж . Тъй като и преди случая тя се снимаше от същата кола, само че не от страната на лидера. Сега Мегз кара непрестанно сама спортния автомобил, който надминава по екстри даже предходния супер тузарски автомобил на дизайнерката. Това е новата С класа на Мерцедес AMG. Моделът излезе 2016 година и цената му без да броим екстри като бял кожен салон и други капризи не пада под по 200 хиляди евро. 

Напоследък Мегз към този момент не споделя с почитателите си доста от персоналния си живот. Тя спря без никакво пояснение да прави риалити клипчета и остави почитателите си в неразбиране. Злите езици разясняват, че хубавицата преднамерено мълчи, тъй като най-вероятно отново се кани да продаде нестихващия ползата към живота си на някоя телевизия. Очаква се да излезе втори сезон на риалитито й, а почитателите са по-жадни за информация от всеки път. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР