Тони Димитрова! В навечерието на личния й празник 10 януари,

...
Тони Димитрова! В навечерието на личния й празник 10 януари,
Коментари Харесай

Тони Димитрова -за нея хората говорят на рождения й ден!



Тони Димитрова! В навечерието на персоналния й празник 10 януари, предаването на БНР-Бургас " Гларуси  шамандури "  подари на певицата красиви мигове с поздравления на ефирния телефон от слушатели, фенове, другари и сътрудници от музикалния отрасъл.

" Била съм повече светла, в сравнение с тъмна, гледала съм да бъда обективна, въпреки че моята правдивост се разграничава от хорската от време на време, и оттова стават конфликти, само че сигурно има две неща, които са правилни за мен- първо, съм правилен другар и второ, съм честен човек . Безспорно  има музиканти, сътрудници, за които приказвам с екстаз. Със сигурност има и такива, които съскат- на които по някакъв метод преча и изясняват своите несполуки с мен ", каза  в признание певицата.

Орлин Горанов: " Тони Димитрова-най-прекрасното създание и част от моето семейство, тъй като тя е братовчедка на моята брачна половинка. Чест и приоритет е, че мога да работя с нея, прегръщам я, дори когато съм надалеч. Нека дълги години да е хубава, усмихната, любяща сърцата и същинска! "

Тони в отговор:  " Орли е знамение, интелигентен образован, а по какъв начин пее!??Велик! "

Драгомир Драганов означи:  " Всеки ден аз се събуждам с мисълта, че там накъде без значение на какъв брой километри, има едно момиче, което ме обича и аз го обичам . Небето е оловно сиво, само че на мен ми е слънчево, тъй като пред целия свят мога да кажа това. Дори да има  хиляди души, които те приветстват, които ти споделят какъв брой си добър и образован, какъв брой си сърдечен, малко са тези, на които същински им пука когато си рошав, чорлав, афектиран, наскърбен, излъган, предаден, стъпкан, смачкан. Ти си моето избавление, Тони! "

Тони добави: " Тази ненавист, на която бяхме очевидци последната година  и нещо, човек против индивида, доста ме нарани. Чета и  в мрежите- някой каже нещо, от горната страна му се изсипва " трошляк ". Трябваше малко да се смирим, да се податлив, а ние ставаме по-зли. Да живеем тук и в този момент, да имаме вяра, да сме положителни! "

За нея от дълго време хората говорят-едва ли има бургазлия, който не знае историята за това по какъв начин машинописката в Община Бургас с огромен глас става звезда. Албумите и премиите й ги има съответно разказани в уикипедия, само че и преди и в този момент, за нея най-важна остава обичта на хората към песните й. Посетила е 55 страни, само че продължава да твърди, че най-хубавият град е Бургас. 

Празниците на хората са нейните делници, а най-обикновеният делник през днешния ден е нейният празник, в който екипът на БНР-Бургас от сърце й желае всичкото благополучие на света, който тя огласява с такава лекост и обич! 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР