Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се

...
Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Правителството беше абсурдно като политическа конструкция, то се самосвали

Томислав Дончев: Правителството беше неуместно като политическа структура, то се самосвали
Всички политици, изключително в месеците на тествания, да се замислим, че хората не ни пращат в институциите, с цел да се скараме с някой, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ

Едни избори не са мотив за наслада. Най-хубаво за нас беше смяната да продължи, с цел да забележим всички изгоди от нея. Това обаче можеше да е рисково за страната и стопанската система. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Правителството се самосвали. То беше неуместно като политическа структура. За мен постоянно е било чудно по какъв начин някой може да се оплаква от опозицията. Щом си изгубил болшинство – отиваш на избори. За мен в политиката триумфите се потвърждават с резултати, а не с греховете на други “, изясни той.

„ Ние продължаваме да купуваме съветски газ на по-висока цена, само че през медиатори. Тя е с 30% по-висока. Газът от април месец предходната година до в този момент се е вдигнал 10 пъти. 1/3 от това е заслугата на това държавно управление. За цената на газа не е отговорна единствено войната “, уточни Дончев.

„ Русия е необикновен проблем в българския живот. Считам, че кой ще ръководи България би трябвало да се взема решение единствено и само от българските жители “, акцентира Дончев, представен от novini.bg.

Сходството в позициите с президента се дължали на проблемите, които има в страната, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„ За нас е значимо да разширяваме поддръжката. Ще отчетем триумф, в случай че сме първа политическа мощ. Ще създадем мощна акция, с опит да покажем на българите път, успокоение, решение на рецесиите, подбудени от некомпетентността на държавното управление. Всички политици, изключително в месеците на тествания, да се замислим, че хората не ни пращат в институциите, с цел да се скараме с някой. Трудно ще бъде, тъй като разграничителните линии в обществото са доста. Оттук-нататък обединенията би трябвало да се дефинират от правилата, задачите, стратегиите и ориентацията “, обясни Томислав Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР