Томи Де Вито спасява сезона на Джайънтс, правейки сравнения с

...
Томи Де Вито спасява сезона на Джайънтс, правейки сравнения с
Коментари Харесай

Томи Де Вито, „Преминаващият Пайзано“, се възползва максимално от шанса си за Джайънтс

Томи Де Вито избавя сезона на Джайънтс, правейки съпоставения с произхода на Том Брейди и скоро може да бъде самичък виновен за скока в продажбите на пилешки котлети.

Дори най-големите му поддръжници биха извикали „ Доузи саксии! “ да живееш в такава действителност единствено преди месец.

Това е британската версия на италианската фраза „ tu sei pazza “, която се превежда като „ ти си вманиачен “ и постоянно съпровожда старинния жест с ръка, трансформирал се в запазената марка на тъчдауна на паметния воин Де Вито.

„ Той не е гръмък, той не е ах-а-а човек “, сподели сътрудник Шон Стелато. „ Той е Преминаващият Пайзано, тихият палач, и той просто го прави като експерт. “

Да си помислим, осем месеца преди да разгласи себе си пред света в понеделник като освен това от локална история за триумф, отгледана в Ню Джърси, Де Вито се сблъска с основния треньор Брайън Дабол и генералния управител Джо Шоен за първи път като един от четирима куотърбека, отговарящи на изискванията за драфтове, поканени на локалния про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР