Томас Тухел може много скоро да си намери нова престижна

...
Томас Тухел може много скоро да си намери нова престижна
Коментари Харесай

Тухел може веднага да поеме друг отбор, Челси има интерес

Томас Тухел може доста скоро да си откри нова влиятелна работа, откакто единствено преди няколко дни бе уволнен от. Германецът към този момент се е схванал с парижани за размера и изискванията на компенсацията си. Той ще получи 6 милиона евро, като незабавно може да поеме различен клуб, в случай че получи подобаваща оферта.

Според " Билд " е доста евентуална опция за германеца. Напрежението върху се повиши, откакто лондончани изгубиха три от последните си четири мача и се сринаха до осмо място в класирането на Премиър лийг, макар че Челси е клубът, който направи най-мащабна селекция в цяла Европа. Ако актуалният управител на " сините " бързо не обърне изрично формата на своя тим, то доста скоро може да бъде уволнен. Такива решения в никакъв случай не са били непознати на притежателя Роман Абрамович.

Челси реализира връзка с Тухел още през 2017 година, когато той напусна. Тогава обаче двете страни се разминаха. В състава на лондончани сега има трима германци в лицето на, и. Първите двама са част от скъпите нови попълнения и за момента не оправдават вложенията, направени в тях. На " " имат вяра, че Тухел може доста да помогне и в тази посока.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР