Том Круз забрани на бившата си съпруга Никол Кидман да

...
Том Круз забрани на бившата си съпруга Никол Кидман да
Коментари Харесай

Какво забрани Том Круз на Никол Кидман

Том Круз забрани на някогашната си брачна половинка Никол Кидман да участва на сватбата на сина им, написа Daily Mail. 24-годишният Конър Круз, който е сциентолог като татко си, скоро ще се ожени за италианската си другарка Силвия, само че се твърди, че Никол няма да бъде добре пристигнала на сватбата.

Конър, някогашен диджей, който в този момент се занимава с дълбоководен лов на риба, е доста завързан към татко си. Годеницата на Конър пък явно също е почитател на сциентоложката вяра (за разлика от Никол Кидман), дружно с цялото си семейство, което се реалокира от Италия във Флорида.
 Снимка 414875

Според разнообразни източници Том Круз " обожава " бъдещата си снаха и е благополучен, че синът му ще се ожени за жена, изповядваща същата вяра като него и Конър.

Може би не е изненадващо, че Никол няма да бъде поканена на сватбата, изключително след слуховете за неразбирателството сред австралийската актриса и двете им осиновени с Том Круз деца.

След като Никол Кидман и Том Круз се разделиха през 2001 година, Том резервира попечителството над децата. По това време Конър и Изабела които са отгледани и възпитани да изповядват сциентология като татко им, избират да останат при Том Круз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TOM CRUISE & NICOLE KIDMAN (@tomcruisenicolekidman) на Юли 30, 2018 в 10:39 PDT

Никол Кидман постоянно е отказвала да приказва за религията или фамилните си връзки през последните години, като разкрива единствено, че пропуща доста от живота на децата си, в това число сватбата на Изабела с Макс Паркър в Лондон през 2015 година

Говори се, че Никол постоянно е упреквала сциентологията, че е разрушила брака й и я е разделила с Конър и Изабела.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР