Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма

...
Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма
Коментари Харесай

Том Круз планира нови филми от поредицата “Мисията невъзможна”

Том Круз възнамерява да бъдат снимани още минимум два-три кино лентата от поредицата “Мисията невъзможна”, само че режисьорът Кристофър Маккуори не знае дали ще работи над тях, заяви Контактмюзик.

Петдесет и пет годишният артист още веднъж е в облика на Итън Хънт в шестия филм от поредицата, озаглавен “Мисията невъзможна: Разпад”. Круз счита, че неговият персонаж има още какво да покаже пред феновете. Актьорът обаче отхвърли да разкрие проектите си.

“Имам доста хрумвания за идващия стадий, за идващите два-три кино лентата, само че в този момент не съм подготвен да ги разисквам – сподели той. – Все отново ще видите част от тях в новия филм. Той е по-епичен спрямо останалите филми от поредицата.”

Независимо че от дълго време е зает с въпросната поредност, Круз признава, че не е елементарно да бъде сниман нов филм от нея. “Смяташ, че знаеш по какъв начин се снимат сходни екшъни, до момента в който не стартират фотосите на новия филм – довери той. – Тогава си споделям “Господи, какво върша, та това е “Мисията невъзможна”.”

Маккуори е първият режисьор, заел се със снимането на два кино лентата от поредицата. Той възнамерявал “Мисията невъзможна: Разпад” да е доста по-различен от първия сниман от него филм от поредицата – “Мисията невъзможна: Престъпна нация”, който излезе по екраните през 2014 година “Причината да се заловя още веднъж с филм от поредицата бе обвързвана с предизвикването да направя нещо напълно друго – разясни Маккуори пред сп. “Тотал филм”. – Всеки нов филм от поредицата “Мисията невъзможна” се снима от друг режисьор.”

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР