Том Круз е може би най-големият и разпознаваем холивудски актьор

...
Том Круз е може би най-големият и разпознаваем холивудски актьор
Коментари Харесай

Мисията възможна в „Мисията невъзможна“: българка с роля в екшъна с Том Круз

Том Круз е може би най-големият и различим холивудски артист в целия свят, а поредицата „ Мисията невъзможна “ – един от най-печелившите франчайзи. А в новата част на екшън приключението взе участие в дребна роля и българската актриса Доротея Толева, позната на феновете от сериала „ Господин Х и морето “.

По думите на именития Стивън Спилбърг, предходната година Том Круз собственоръчно „ избавил киноиндустрията “ със своя блокбастър „ Топ Гън: Маверик “. Филмът провокира същински възторг измежду рецензията и феновете и доближи впечатляващи небеса в боксофиса. Хората се стекоха в кината, запленени от историята и впечатляващия обсег на лентата. Именно концепцията за прекарването на публиката в киносалоните отличава Круз от множеството му сътрудници. Това го трансформира в една от най-големите звезди на планетата.

С всеки идващ филм той се стреми да предложи на феновете нещо невиждано. С идната нова част от една от най-емблематичните и сполучливи кино поредици – „ Мисията невъзможна “, Круз надскача даже себе си.
За дълго чакания „ Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа “, Том Круз извършва каскада,
за която артистът мечтае от дете. Тя е най-опасното нещо, което е правил досега – скок с мотор от висока канара, преминаващ в бейс джъмп. Специално видео зад кадър разкрива умопомрачителните старания, които Круз, екипът на кино лентата, голям брой треньори, инженери и техници поставят в подготовката и реализирането на „ може би най-голямата каскада в историята на киното “, замислена единствено и само в името на нашето незабравимо прекарване в кината този юли. В Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа предишното се завръща и слага Итън Хънт (Круз) пред алтернатива със смъртоносни последствия. Дилема, която отпраща него и екипа му на най-опасната им задача досега, а триумфът или неуспехът ѝ ще предреши кой ще управлява истината и визията за „ положително и неприятно “ за епохи наред. Залогът е самото бъдеще!

Наред с Том Круз и българката Доротея Толева, в актьорския състав на Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа се  завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на някогашния шеф на Агенцията за невъзможни задачи Юджийн Китридж.

Режисьор и сценарист на кино лентата е Кристофър МакКуори (Обичайните обвинени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, основан от Брус Гелър. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли, написа каналът.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР