Том Круз е изправен пред тежка съдебна битка. Семействата на

...
Том Круз е изправен пред тежка съдебна битка. Семействата на
Коментари Харесай

Тежки съдебни обвинения срещу Том Круз

Том Круз е изправен пред тежка правосъдна борба. Семействата на двама мъже, които умират в самолетна злополука по време на фотосите на " Бари Сийл: Наркотрафикантът " (American Made) настояват, че точно звездният артист е отговорен за трагичния случай.

Трима от водачите наети за каскадите във кино лентата вземат участие в злополуката, в която двумоторен аероплан пада в планината.

Алън Първин и Карлос Берл умират, а третият водач Джими Лий Гарланд остава неработоспособен от контузиите.

Според нови правосъдни документи, които са оповестени от сп. People, околните на починалите водачи настояват, че Круз и режисьорът Дъг Лайман са желали каскадите във въздуха да бъдат оптимално рискови, поради което се е стигнало до случая.

По думите им камерата не е била изключвана въобще, а водачите са заставяни да летят съвсем без отмора. В мрежата се появи писмо на Алън Първин до брачната половинка му, в която той споделя, че този филм ще му коства живота.

Роднините на водачите са уверени, че точно Том Круз е отговорен за гибелта на двамата водачи, тъй като ги карал да извършват каскадата още и още, с цел да бъде ролята му на авиатор - наркотрафикант оптимално достоверна.

Делото е заведено преди година, само че в този момент стартират да стават известни елементи по него. Коментар от артиста, както и от продуцентската компания " Юнивърсал " за момента няма. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР