Том Харди има и син Луис от предишна връзка. Том

...
Том Харди има и син Луис от предишна връзка. Том
Коментари Харесай

Велика Радост! Обичаният От Всички Актьор Стана Татко За Трети Път! Бебето Е Одрало Кожата На Баща Си!

Том Харди има и наследник Луис от предходна връзка. Том Харди е казвал, че няма по-трудна работа от родителството, нито пък по-важна. Преди да се роди второто им дете, Том Харди и брачната половинка му се реалокираха да живеят в спокоен регион в покрайнините на английската столица. В остарялата им къща в югозападен Лондон ги тормозеше почитателка на артиста.

" Том харесва новия си живот в провинцията и разхожда кучето си всяка заран. Това място наподобява идеално, с цел да отгледат с Шарлот новото си бебе " - сподели преди време човек от обкръжението му.

Шарлот Райли също е актриса. Тя и Том Харди се срещнаха на снимачната площадка на минисериала " Брулени хълмове " през 2009 година и участваха дружно в сериала " Остри козирки ". Двойката подписа брак преди четири години.

Том Харди е казвал, че с Шарлот се стараят да не се откъсват един от различен повече от три седмици. Заради специалността им от време на време това е мъчно, тъй като уговорките им може да са на противоположни страни на света. Той също благодари на брачната половинка си, че поддържа кариерата му и като актриса демонстрира повече схващане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР