Толкова е долно да плюскаш срещу някой ,който е гладен

...
Толкова е долно да плюскаш срещу някой ,който е гладен
Коментари Харесай

Веселина за Георги от Игри на волята: Маминчо бонбончо, шокирана съм!

" Толкова е долно да плюскаш против някой,който е гладен и да се хилиш в това време като олигофрен. Това момче въобще има ли връзка с основния си мозък?! ", " Много мазни и нагли усмивки, по какъв начин му дава сърце? ", " Постъпката на Георги не е ок, само че в случай че те са на негово място, какво ли щяха да създадат? ", " Когато одобри " премията ", водещият му се подигра с фразата " И родителите ти няма да се тормозят за теб ", само че май като гледат тези фрагменти ще се срамят от него! ".

Това са единствено част от мненията в обществената мрежа Facebook за Георги от Непобедимите в " Игри на волята ".

Младежът още първоначално след капитанска борба избра да вземе преимущество за себе си, а не за племето, което включва снабдяване на храна единствено за него до края на предаването без значение къде се намира племето. 

Докато първенецът по плуване си хапваше сладко-сладко на реката от цялостните с изкушения чинии, неговите съотборници меко казано го гледаха злобно, радвайки се на останалите джанки.

" Всички са на мнение, че Гошко сладкото детенце, маминчо бонбончо, чаровник, най-харизматичното лице на предаването - би трябвало наложително да има понички, бухтички, тулумбички да директория, щото другояче се бъгва и изпада в меланхолия и не е този сполучлив състезател, който е, когато е сит. Аз изпаднах в потрес от това изказване ", показа от своя страна различен участник в предаването, а точно художничката Веселина.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР