“Току що Тони Иванов (бел.ред. – известен с прозвището Тони

...
“Току що Тони Иванов (бел.ред. – известен с прозвището Тони
Коментари Харесай

Белезници! Арестуваха Тони Парфюма в СДВР

“Току що Тони Иванов (бел.ред. – прочут с прозвището Тони Парфюма) е арестуван от Столична дирекция на вътрешните работи. Той е апетитен от прокуратурата за един от заговорниците против Гешев. Това задържане се случва в условия на предишни тежко опорочени процесуално-следствени текстовия и обосновано съмнение за подхвърлени доказателства на адресите на лица посочени за членове твърдяно ОПГ! По проблема има висящо дело пред Европейски съд по правата на човека ”. Това напика преди час в персоналния си фейсбук профил проверяващият публицист на “Бърд ” Димитър Стоянов.

 

В нова обява, минути по-късно, журналистът дава и значими разяснения.

 

“Тони Иванов, представян от прокуратурата като Тони - Парфюма е арестуван през днешния ден от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи. Той е измежду посочените от държавното обвиняване „ заговорници “ против Иван Гешев, в качеството му на основен прокурор. Налични са данни, че процесуално-следствените дейности против Иванов, както и против останалите членове на твърдяната проведена незаконна група, са тежко опорочени. Има обосновано съмнение, че „ изобретение “ на адреса му, както на този на Дилиян Георгиев ‚доказателства “ са подхвърлени там от претърсващите органи по схемата на Пепи Еврото – „ в случай че няма доказателства, ще донесем “. На скоро Европейски съд по правата на човека позволи жалбата на Иванов против дейностите на прокуратурата, което единствено по себе си удостоверение за съществуването на тежки нарушавания, позволени от държавния орган ”, написа Стоянов.

 

 

Тони Парфюма закупи скандална популярност откакто ченгета му щракнаха белезници на бул. България при започване на годината. По-късно униформени нахлуха в къщата на злокобната бизнес дама Мила Георгиева, известна като Кървавата Мила, която е била населявана от Иванов.

 

 

За Тони Парфюма в ъндърграунд средите се приказва, че е в хомосексуална връзка с основен министър, а с помощта на близостта им, той е правил редица данъчни и акцизни закононарушения, имал е и причастност към трафика на цигари.

 

 

Друга клевета свързва името на Иванов със скандалната Любина Петрова, някогашна брачна половинка на Пепи Еврото, който в този момент е в неопределеност.

 

Преди няколко седмици Тони Парфюма смени профилната си фотография във Facebook със знамето на Палестина, обявявайки се в отбрана на терористите от Хамас.

 

Очаквайте детайлности.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР