Токио. Българските боксьори запазват спокойствие и продължават да чакат с

...
Токио. Българските боксьори запазват спокойствие и продължават да чакат с
Коментари Харесай

Боксьорите ни спокойни, тестовете им за коронавирус са отрицателни

Токио. Българските боксьори резервират успокоение и не престават да чакат с неспокойствие началото на олимпийските игри в Токио. Въпреки последните вести, които непроменяемо са свързани с позитивни проби за ковид, към този момент и в олимпийското село, родните национали не дават признаци на паники.

Напротив – Даниел Асенов (52 кг), Стойка Кръстева (51 кг) и Станимира Петрова (57 кг) остават все по този начин съсредоточени към идния чоп в обособените категории и началото на шампионата. Родните национали към този момент дадоха негативни резултати за ковид при идването си в японската столица. Те ще продължат да бъдат следени от здравните управляващи, които подсигуряват, че няма да има разпространяване на инфекцията.

„ Всичко при нас е наред. Ситуацията е спокойна, гледаме да не следим какво се написа и приказва, а да се концентрираме към това, което би трябвало да създадем ”, сподели от Токио Даниел Асенов. Той и съотборничките му при дамите ще опитат да се върнат от японската столица с три медала, като всеки от тях се прицели в продобиване на оценките преди да заминат за Игрите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР