Токио. Американски военнослужещ е убил жена в японската префектура Окинава

...
Токио. Американски военнослужещ е убил жена в японската префектура Окинава
Коментари Харесай

ТАСС: Американски военнослужещ уби жена и се самоуби в Япония

Токио. Американски военнослужещ е умъртвил жена в японската префектура Окинава, по-късно се самоубил. Това заяви в събота организация Kyodo,цитирана от TACC .
Инцидентът е станал в град Тятан. Според организацията, мъжът е служил в американската морска пехота. В момента локалната полиция проверява събитията към случая.
Според наличната понастоящем информация, в събота сутринта е получено известие в локалните избавителни служби за два открити тела в жилищна постройка. Според очевидци, две американски военни транспортни средства са пристигнали на мястото на случая, дружно с коли за спешна помощ.
Японските управляващи в събота стачкуваха против Съединени американски щати за убийството на локален. Отбелязва се, че митингът е изразен по телефона на американския дипломат от представител на японското външно министерство. Японското външно министерство също по този начин изиска Съединените щати да спомагат за следствието на случая и да създадат всичко допустимо, с цел да избегнат повтаряне на сходни произшествия.
Посланикът на Съединени американски щати в Япония Уилям Хагърти изрази надълбоко страдание за убийството на локална жена от американски боец и даде обещание да даде на японската страна цялостна поддръжка при следствието на случая.
" Ще предоставим цялостна поддръжка на следствието и ще създадем всичко допустимо, с цел да не стигне до повтаряне на подобен случай, " сподели Хагърти в телефонен диалог с представител на японското външно министерство, което стачкува пред него за случая.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР