Тогава младият журналист напусна БНТ след скандал със сегашния вицепрезидент

...
Тогава младият журналист напусна БНТ след скандал със сегашния вицепрезидент
Коментари Харесай

Милен Цветков Не Пада По Гръб! Никой Не Знае, Но Бившият Водещ Стана Острие На Скандален Бизнесмен, Вижте!

Тогава младият публицист напусна Българска национална телевизия след скандал със настоящия вицепрезидент Илияна Йотова, която му подменяла тестето с новините с протоколни сводки за държавното управление на Жан Виденов. Отвратеният Цветков тегли една майна на телевизията-майка и повече от година беше дистрибутор към цеха на другари си в село Горни Лозен, като се трансформира в една от атракциите на София с бусчето си, цялостно с кренвирши и луканки.

В наши дни маститият водещ обаче оказва помощ на Пачеджиев по друг метод. Милен се грижел за задграничната преписка на неговата компания Едноличен търговец " Коко " и бил доста потребен поради отличните си умения да комуникира с хора от всички равнища на обществената стълбица. Разбира се, Цветков не получава пари за новите си " отговорности ", само че пък се шири в прясно оцветен и обзаведен кабинет от 30 квадрата, без да заплаща наем. Дългогодишният водещ на " Часът... " е в чудесно финансово положение, откакто взе 100 бона на ръка от Нова при развалянето на контракта си с малкия екран и умерено пощипва от спестените пачки. По тази причина и не бърза да си търси работа, а избира самичък да продуцира идващото си начинание.

Меценатът на Милен – Димитър Пачеджиев, нашумя скандално преди десетина години, когато беше задържан по обвиняване за заливане на бизнесдамата Петя Минкова – Стаевска с киселина. Името на Пачеджиев се появяваше в предишното и по прословутата стратегия САПАРД, написа " Уикенд ". Фирмата на бзинесмена - Едноличен търговец " Коко-Димитър Пачеджиев ", е измежду 29-те компании, разследвани за подправени предложения по САПАРД. Тя е била посочена в отчета на одиторската компания " Грант Торнтън ". Агентите от ДАНС обаче не съумяха да открият нередности и по тази причина Пачеджиев, бенефициент на 2 360 448 лева по програмата, по този начин и не беше разследван.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР