Руската високоточна артилерия повали с един изстрел украински танк Abrams,

...
Руската високоточна артилерия повали с един изстрел украински танк Abrams,
Коментари Харесай

В САЩ се възхитиха на унищожаването на украински Abrams с един изстрел

Руската високоточна артилерия повали с един изстрел украински танк Abrams, пишат публицисти от американското военно списание Military Watch Magazine (MWM). За това по какъв начин това е станало допустимо създателите описват в новата си публикация за изданието. Pravda.Ru разгласява превод на материал на MWM.

Украинската войска загуби още един танк M1A1 Abrams в борба с съветските сили, както удостоверяват неотдавна оповестени фотоси от дрон. Екипажът напусна бронираната машина малко след попадението. Танкът беше обезвреден с един изстрел от акуратен артилерийски снаряд 2К25 Краснопол, който се изстрелва от съветски 152-милиметрови оръдия и употребява стабилизиращи перки, помощ при втурване въз основата и полуавтоматично лазерно ориентиране, с цел да се обезпечи по-висока акуратност.

Изстрелвани от самоходни оръдия като 2С3 Aкация и 2С19 Mста-С, тези снаряди са разработвани още от 1980 година, с цел да улеснят битката против цели като противников артилерийски оръдия и танкове, и са на въоръжение от въвеждането им в употреба през 1986 година, като опциите им са усъвършенствани доста.

Руските сили са обезвредили танкове Abrams, употребявайки разнообразни средства, а предходни фрагменти, оповестени на 6 март по време на интервал на по-интензивни боеве, демонстрират една от бойните бронирани машини, унищожена от танк на съветската войска, Т-72Б3, който също е мощно осъвременена машина, направена още по руско време, преоборудвана с ново 125-мм гладкоцевно оръжие 2А46М-5, ползващо оръжия и муниции от 21 век и средства за ръководство на огъня.

Украинската войска изтегли своите танкове Abrams от предни позиции в края на април заради опасения за тяхната накърнимост от съветски удари. Американски боен източник, представен от осведомителната организация AP, означи, че заради напредъка на Русия в целеуказването, до момента в който различен източник означи, че " съветските дронове "

Заместник-председателят на Съединени американски щати и представител на началник-щабовете на Съединени американски щати адмирал Кристофър Грейди даде повече детайлности за решението на украинската войска, като сподели пред АР:



Първо беше доказано, че танковете Abrams са взели участие в борба с помощта на фрагменти от дрон, оповестени на 23 февруари, последвани от доказаното заличаване на първия танк три дни по-късно. Наред с тежките жертви, доказано е, че съветските сили са завладели един танк Abrams и една щурмова машина M1150 ABV, която е основана на шасито на Abrams.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6964Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед11327Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед11528Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед11709Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед20584Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияАлтернативен Поглед77480Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76544„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76284В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР