Тогава Галина, както е истинското й име, направила пубертетската грешка

...
Тогава Галина, както е истинското й име, направила пубертетската грешка
Коментари Харесай

Кали била на крачка от смъртта! Оцеляла по чудо, била е в кома дни наред

Тогава Галина, както е същинското й име, направила пубертетската неточност да се качи в колата на непознати. В квартала, в който живеела с майка си и брат си Пламен – той е от първия брак на родителката им, било нормална процедура да се оферират такива услуги, тъй като рейсовете минавали от „ дъжд на вятър ”. И въпреки всичко бъдещата фолк звезда не се замислила за рисковете. Приела поканата и седнала на задната седалка, зад този, който седи до водача. Едва минали 200 метра и лидерът на автомобила решил да покаже уменията си, до момента в който прекосявали по мост над река Искър. Напереният юноша пробвал да завърти колата, до момента в който гумите не изсвирят. Само че по този начин врътнал кормилото, че колата се трансферирала през моста. Певицата признава, че се видяла в профил, т.е. гледала тялото си, до момента в който летяло надолу. За благополучие всички, пътували в колата, оживели, което си било знамение.
Само че за Галина обстановката била по-сложна. Животът й висял на косъм в продължение на дни, в които била в кома. Докато била в „ Пирогов ” и не се знаело какво ще стане с нея, брат й Пламен, който е по-голям с 8 години, имал чудноват сън. Присънил му се мъж да слиза по бяла пътека, спусната от небето. Приличал на Гандалф от „ Властелина на пръстените ” – с дълго, бяло расо, привързано с въженце на кръста, с дълга бяла брада. Попитал го дали желае да спасят сестра му. „ Да ”, отвърнал Пламен и се събудил. Веднага се запътил към „ Пирогов ”, превзет от мрачни намерения. Когато дошъл, лекарите го успокоили, че макар сериозните пострадвания, сестра му ще живее. Тъкмо тогава чул положителната вест, тъй като до този миг лекарите не се наемали да предвиждат, написа HotNews.
Кали също е имала странни сънища. Виждала умряли родственици и разговаряла с тях. Сънищата на майка й обаче се случвало да са оракулски, дори умеела да гадае по тях. Майката на певицата има и лечебна мощ в ръцете. Често я употребила, когато някой от околните й е настинал. Слагала ръка на гърдите му, от което се усещало загряване, и незабавно му минавало.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР