Тодор Гюрев е кандидат за народен представител от листата на

...
Тодор Гюрев е кандидат за народен представител от листата на
Коментари Харесай

Тодор Гюрев: Ако бъда избран за народен представител, уилията ми ще бъдат насочени към развитието на спорта и на малките населени места

Тодор Гюрев е претендент за депутат от листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Благоевградски регион. Завършил е междинното си обучение в ПГСАГ “Васил Левски ” –Благоевград. В момента учи “Международен бизнес ” в ЮЗУ „ Неофит Рилски ”.

Има компания за интернационален превоз на товари с 11 чиновници.

Общински консултант в Кресна от листата на ГЕРБ с максимален мажоритарен избор.

- Г-н Гюрев, работите в един от най-засегнатите от рецесиите бранш – транспортния, смятате ли че като депутат можете да помогнете на този отрасъл?

- Наистина в превоза проблемите са доста и съществени, изключително сега. Секторът е безусловно пред банкрут. Високи цени на горивата, никакви обезщетения от страната, незавършени огромни инфраструктурни обекти, като автомагистрала „ Струма ”, големи опашки по границите, все неща, които пречат секторът да се развива. Нещо повече поради тези проблеми доста дребни компании банкрутираха в последните месеци.

По времето на ГЕРБ, макар коронавирус рецесията нещата в бранша бяха постоянни, цената на горивото беше с най-малко 1 лев надолу, получавахме и обезщетения от страната, които за дребния бизнес са витално значими в интервал на рецесия.

  • Какво би трябвало да се направи, с цел да се облекчи този бранш?

- Важни са три неща - завършването на огромните инфраструктурни обекти, понижаване цената на горивото и обезщетения за бизнеса. ГЕРБ-СДС има ясна визия с съответни и изпълними антикризисни ограничения за превъзмогване на високите цени на горивата. От значително значение за нашия отрасъл са огромните инфраструктурни обекти, по тази причина ще упорствам автомагистрала „ Струма ” да бъде приключена.

Надяваме се предлагането на евродепута Андрей Новаков за понижаване времето за инспекция на камионите на 1 минута по граничните пунктове да бъде преиета в Европейски Съюз. Благодарни сме за неговата самодейност, защото в този момент на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Кулата, на Дунав мост 1 при Русе и Дунав мост 2 при Видин, които са вътрешноевропейски граници, се чака от време на време по 14-15 часа до момента в който преминеш. А това са огромни загуби за компаниите.

- Какви са вашите цели, в случай че бъдете определен за депутат?

Усилията ми ще бъдат ориентирани към развиването на спорта и на дребните обитаеми места.

  • Защо спортът?

  • Защото спортът е здраве, учи на дисциплинираност, спортът ни учи на работа в екип, учи на почитание към съперника, спортът е доста повече от просто спорт.

Преди 4 години съумях да възродя футбола в родното ми село, преди този момент в продължение на 23 години нямаше футболен клуб. Целта на този футболен план не са спортните резултати, а това да успеем да запалителен дребните по спорта, както и това през уикенда да има живот в селото. Вече четвърта година организираме футболен шампионат “Градешница куп ”.

Искам да продължа да работя в тази посока, като насочим напъните си за повишение квалификацията на треньорите, насърчаване на извънучилищните спортни действия за учениците. Да продължим целенасоченото финансиране за създаване и реорганизация на противоречива инфраструктура - терени, зали, басейни и така нататък

- Как виждате развиването на дребните обитаеми места?

- Необходими са повече вложения в дребните обитаеми места. И програмата на ГЕРБ-СДС още веднъж дава съответни стъпки по какъв начин да се случи това - като се основат индустриални зони във всяка дребна община, образец в това отношение е община Симитли.

Ще работим за подкрепяне на дребните аграрни и животновъдни стопанства и за основаване на условия за по-добър пазарен достъп и реализация на родната продукция.

Предвиждаме предпочитано финансиране за вложения в подземна и наземна инфраструктура, тъй като е неприемливо в ХХI век да има обитаеми места без канализация и неасфалтирани улици.

Важни са вложения във второкласната и третокласната пътна мрежа за по-добра съгласуваност сред дребните обитаеми места. През последната година и половина всичко в страната е в застой, по тази причина на 2 октомври е значимо да дадем своя глас за партията с стратегия, партията извела страната ни от доста рецесии. Верният избор е № 24 в бюлетината. Подкрепете ме с преференция 109.

Предизборна обява! Купуването и продаването на гласове е закононарушение.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР