Тодор Батков е поредният критик на решението на БФС за

...
Тодор Батков е поредният критик на решението на БФС за
Коментари Харесай

Батков към Михайлов: Изключваш 100 отбора, но оставяш ЦСКА - и в двата случая не си прав!

Тодор Батков е следващият критик на решението на БФС за лишаване на лицензите на 104 клуба от аматьорските равнища на българския футбол. Той даже не доумява по какъв начин по този начин е направена разлика сред тях и ЦСКА, що се отнася до поддръжката им към Димитър Бербатов.

„ Ако бяха поредни в БФС, през вчерашния ден трябваше да изключат тимовете от елита и Втора Лига. Какъв е този друг критерий? Аз не желая да ги изключват ЦСКА, само че, в случай че това се случи, ще блокират страната. Решението на БФС от през вчерашния ден е прекалено “, сподели Батков пред Българска национална телевизия.

Той акцентира също по този начин, че с едно сходно решение съюзът заличава клубове със 100-годишна история, чиновници, школи и почитатели, а повода е, че просто са избрали различен претендент за президент.

Тодор Батков акцентира, че конгрес на 18 март е трябвало да има по правилник, тъй като точно тогава е датата за постоянните избори за ново управление, без значение от свикания ексклузивен конгрес на 12 октомври 2021 година Решението за отменянето му е неверно и тъкмо затова от Търговския указател са отказали да нанесат корекциите.

Бившият притежател на Левски още веднъж акцентира, че де факто сега президент е Борислав Михайлов, само че с мандат от 2018 година, тъй като решенията от края на предходната към момента подлежат на правосъден спор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР