Точно запях Тигре, тигре и дойде полицията. Тогава когато влизахме

...
Точно запях Тигре, тигре и дойде полицията. Тогава когато влизахме
Коментари Харесай

Радо Шишарката с нови горещи разкрития за стрелбата със сина на Златистия и наследника на Долорес Арсенова в Лозенец!

Точно запях " Тигре, тигре " и пристигна полицията. Тогава когато влизахме към мястото на събитието проехтяха 2-3 изстрела. Случвало ми се е доста пъти да слушам такива неща на мои участия. Имал съм случай, когато патрон мина около главата ми и се заби откъм гърба във вратата, така че това не е нещо ново. Това съобщи в Радо Шишарката в ефира на разсъни се във връзка на стрелбата в Лозенец с присъединяване на Йордан Златков, синът на Злати Златев – Златистия и синът на някогашния министър Долорес Арсенова - Калоян. При случая на косъм от гибелта се размина малко дете.

" Българите не стрелят на погребения. Бил съм на доста сватби и банкети, доста постоянно се стреля. Ако си спомняте и един човек дори го убиха на един прием, преди един два месеца. На запад също се стреля, дано не си вършим илюзии, че е единствено тук. Въпросът е кого ще улучат ", сподели той.

" Познавам притежателя на барчето. Предполагам, че револверът е бил автоматизиран и несъзнателно са създадени изстрелите. Момчето, което стреляше бе очевидно пияно и може да е било без да желае. Пял съм на доста синове. Тези момчета желаят да се отъждествяват с тежи времена ", съобщи артистът.

" Винаги се е пяло " Тигре, тигре ", само че това е тъй като в тази страна нищо не се трансформира. Не се трансформира и мнението на българина. Не е съдбовно, че някой е стрелял. Това е нещо, което се случва ежедневно. Не би трябвало да се случва драма от това, не можем да спрем българин да стреля. Драмата е, че в целия свят се убиват хора. Важното е, че тук няма потърпевши ", приключи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР