Точно след седмица отново ще имаме време за размисъл как

...
Точно след седмица отново ще имаме време за размисъл как
Коментари Харесай

Денков : Много е важно в трудни времена ясно да сме си подредили принципите

Точно след седмица още веднъж ще имаме време за размисъл по какъв начин да подредим партиите в новия 48-и парламент.

Предаването „ Тази събота “ представя фигури с опит в политиката и такива, които в този момент се включват в нея, без да я познават от вътрешната страна - бившият министър на образованието академик , лидер на листата на „ “ в Шумен и втори в листата в 23-МИР София, и Иво Димовски – млада вяра на Политическа партия, част от листата в 25 МИР-София.

„ Много е значимо в сложни времена ясно да сме си подредили правилата. Нашите правила са ясни първо от геополитическата ориентировка, която е към Европейския съюз и НАТО в подтекста на войната. Това става още по-важно, тъй като ние други гаранции за сигурност през днешния ден, с изключение на нашата принадлежност към НАТО, нямаме. Това са нашите сътрудници и ние би трябвало да изпълняваме нашите отговорности, да гледаме българските ползи, да отстояваме нашите правила, само че това е единствената гаранция, която имаме за отбрана от нахлуване извън “. Така разяснява тематиката със опасността от ескалацията на войната в Украйна.

По думите на Иво Димовски е извънредно значимо сега да има обединяване в страната пред лицето на рецесията и на всички опасности и закани.

„ Българските граници, българските жители би трябвало да бъдат предпазени при всевъзможни условия, само че желая да ви върна назад към човешката позиция на войната в Украйна. Войната е нещо доста деструктивно, тя унищожава доста фантазии и фамилии (…) Сега хора, които не са виждали оръжия преди, би трябвало да ги вземат и да вървят да се бият против своите връстници. Те не желаят да са там.  Виждаме последната готовност в Русия – летищата са цялостно. Това е нещо, в което никой не желае да взе участие и би трябвало да спре допустимо най-бързо “, разяснява Димовски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР